Quality time with good friends make the best memories

PRIVÉ WORKSHOPS

Heb je iets te vieren, ben je op zoek naar een leuke activiteit of stond die ene workshop al even op jullie verlanglijstje?

Kies een passend moment in de online agenda (op vrijdag, zaterdag of feestdagen/vakantie) samen met je favoriete workshop en ik ontvang jullie graag in de studio waar je kan genieten van een toffe workshop met een hapje en een drankje. We maken er een gezellig moment van waarvan je nog lang kan nagenieten dankzij de tips & tricks waarmee je thuis verder aan de slag kan.

Een vrijgezellen of verjaardag aan het organiseren? Wij voorzien met veel plezier een cadeautje, geef op voorhand een seintje 🤎

Speciale wensen zoals een fotograaf, een specifieke datum, of ben je met meer dan 10? Neem even contact op en dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

CONTACTFORMULIER

DAILY GLOW

Ontdek onze typerende naturelle make-up look met snelle technieken voor dagdagelijks gebruik.

Tijdens deze workshop leer je hoe je je huid egaal kan opmaken met highlights, natuurlijke contouring & peachy cheeks. We gebruiken hiervoor een 10- delig stappenplan met multifunctionele technieken die je kan aanpassen aan jouw noden/voorkeuren en naargelang de tijd die je wel of niet hebt. Moet het s’ochtends snel gaan? Reduceer je ochtendritueel naar minder maar wél de juiste handelingen. Wat meer tijd om je klaar te maken? Vul je make-uproutine aan met de stappen die nog meer versterkend werken.

Dankzij het uitgebreide stappenplan weet je thuis perfect hoe je je daily glow bekomt.

BOEK HIER

PINTEREST HAIRDO'S

Tijdens deze workshop leer je verschillende hairdo’s met staart-, dot- en half updo technieken. We starten met het bespreken van de basismaterialen en het inoefenen van de basistechnieken. Je leert volume toe te voegen voor die toffe luchtige kapsels, werken met onderverdelingen, hoe je bobbypins kan gebruiken voor extra stevigheid en productgebruik voor de houdbaarheid van je kapsel. Hierna focussen we stap voor stap op 3 hairdo’s naar keuze zodat jij deze technieken in je vingers krijgt. Je krijgt een stappenplan mee naar huis waardoor je ook thuis deze kapsels kan creëren en tussen kan afwisselen.

Haarlengte: voor zowel bob als lange coupes.

BOEK HIER

HAIRDO'S FOR KIDS

Vind je het moeilijk om de haren van je dochter te doen, wil je graag meer kunnen afwisselen of ben je op zoek naar een leuke activiteit?

Je kan vanaf nu een privé workshop inboeken met mama’s/papa’s & dochterlief. Ik help je stap voor stap en doe je de technieken voor zodat je haalbare kapsels kan maken bij dochterlief. We starten met de basis en bouwen geleidelijk op zodat je handig wordt in het maken van staarten, dotjes en half-updo’s. We maken er een gezellig mama/papa-dochter moment van, boordevol handige tips met kids approved hapjes en drankjes. Het stappenplan zorgt voor een houvast zodat je thuis verder aan de slag kan.

We raden aan om in te schrijven vanaf 6 jaar.

Haarlengte: minstens vanaf de schouders.

BOEK HIER