DO IT YOURSELF

Tijdens workshops van The Storybox leer je tips & tricks zodat je zelf aan de slag kan gaan. Creatieve, hippe workshops in een inspirerende ruimte die helemaal gericht zijn op beleving, zelfontplooiing & me-time . Wie weet ontdek jij wel nieuwe skills bij jezelf waarvan je niet wist dat je ze had. Hello nieuwe hobby/passie..!
In mijn gloednieuwe studio geef ik zelf workshops en nodig ik lesgevers met véél positieve vibes uit.

Omwille van het Covid19- virus waren de workshops tussen maart en juni uitgesteld. Had jij je ingeschreven voor een workshop? Check dan je mailbox want hier kun je een mail terugvinden met je persoonlijke vouchercode waarmee je je terug kan inschrijven.

Na de voorbije online workshops gaan we vanaf augustus terug van start met de workshops in de studio, geheel conform de veiligheidsvoorschriften. Zo zal er handgel voorzien zijn bij het binnenkomen, individuele hapjes en drankjes en starten we in augustus met 6 deelnemers per workshop om de nodige afstand te kunnen bewaren. Vanaf september herbekijken we dit en zetten we desnoods er een tafel bij. Sowieso, safety first!

Je kan ook een workshop inplannen met je bubbel..! Of ben je een vrijgezellen aan het organiseren? Laat het me weten  via het contactformulier en we werken een workshop voor je uit op maat.

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste workshops? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief!

Hope to see you soon!

KIRSTEN