DO IT YOURSELF

We gaan steeds op zoek naar workshops die passen in ons concept. Tijdens workshops van The Storybox leer je namelijk tips & tricks in een creatieve, inspirerende omgeving die helemaal gericht zijn op beleving, zelfontplooiing & me-time . Wie weet ontdek jij wel nieuwe skills bij jezelf waarvan je niet wist dat je ze had. Hello new hobby/improved you..!

In mijn gloednieuwe studio geef ik zelf workshops en nodig ik lesgevers met véél positieve vibes uit.

Omwille van het Covid19- virus waren de workshops tussen maart en juni uitgesteld. Had jij je ingeschreven voor een workshop? Check dan je mailbox want hier kun je een mail terugvinden met je persoonlijke vouchercode waarmee je je terug kan inschrijven.

Na de voorbije online workshops gaan we terug van start met de workshops in de studio, geheel conform de veiligheidsvoorschriften. Zo zal er handgel voorzien zijn bij het binnenkomen, worden er mondmaskers gedragen, individuele hapjes/drankjes en starten we met bubbelworkshops. Voor de workshops vanaf september herbekijken we dit en sowieso, safety first!

Wil je graag een workshop inplannen met je bubbel? Stuur dan een mailtje via het contactformulier. Er zijn maandelijks enkele vaste momenten beschikbaar om een bubbelworkshop te organiseren.

Voor vrijgezellen werken we workshops op maat uit.

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste workshops? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief!

Hope to see you soon!

KIRSTEN