HAIRSTYLING

Onze kapsels zijn steeds afgestemd op jouw gelaatsvorm, haarstructuur en je persoonlijke voorkeuren. Wil je een mooie hairstyling voor een speciale gelegenheid, dan kun je een moment inboeken in de online agenda.

Net zoals bij make-up, vinden we het belangrijk dat je zelf aan de slag kan gaan met je haren. Hoe vallen jouw haren: heb je krullen, eerder wat futloos,…?  De juiste producten en styling liggen aan de basis van de houdbaarheid van je kapsel en bepaalt ook het volume. Hierna leer je technieken (updo’s, half-updo’s, staart- en vlechttechnieken) waarmee je zowel dagdagelijks of bij speciale gelegenheden zelf aan de slag kan gaan met je haren.

Tijdens een one-on-one ontdek je wat je kan doen met jouw haarstructuur en leer je op basis hiervan technieken. Indien je zit met veel vragen raad ik je aan om een one-on-one te boeken. Wil je er graag een gezellig moment van maken met vriendinnen? Boek dan een bubbelworkshop via de online agenda of bekijk hier de opkomende workshops.

De workshops hairstyling bouwt zich op: van een Pinterest 1.0 naar 2.0. We organiseren ook specifieke workshops, zoals hairstyling speciaal voor bobkapsels.

We werken met het merk Eleven:  professionele producten, zonder parabenen en boordevol voedende bestanddelen. Ideaal om jouw lokken in topvorm te houden én de beste basis voor het volume en de houdbaarheid van je kapsel. Zowel bij een one-on-one als bij de workshops ontvang je een stappenplan waarmee je thuis verder aan de slag kan gaan.

Boek hier je afspraak.

Hairstyling The storybox

PRIJSLIJST

ONE-ON-ONE – €65

BUBBELWORKSHOP – €49

HAIRSTYLING – €39