MAKE-UP

The Storybox & Co

Bij het aanbrengen van make- up zijn zowel de juiste technieken, afgestemd op jouw kleurtype én persoonlijke voorkeuren, als de keuze van producten enorm belangrijk. Bij een make-up sessie wordt je opgemaakt en hierbij houden we rekening met jouw voorkeuren, passen we de juiste technieken toe en kiezen we voor kleuren die zorgen voor nét dat tikkeltje meer. We houden niet van een look die overdone is maar wel eentje die on point is: een mooie, gezonde look die helemaal bij jou past als persoon.

Iedere vrouw is uniek en mooi, we streven dan ook niet naar opgelegde schoonheidsidealen. Daarom vinden we het zo belangrijk dat jij zélf kan leren hoe je je het beste kan opmaken en je mooiste kanten kan accentueren. Bij een make- up coaching gaan we aan de slag en ontvang je gedurende 1,5u persoonlijk make- up advies. We bespreken allereerst jouw huidige aanpak en je wensen. Daarna overlopen we stap voor stap de technieken die het beste bij je passen en oefenen we deze in. Het verschil tussen een coaching en demo is dat ik niet enkel voordoe hoe je je kan opmaken maar je gaat echt zelf aan de slag onder begeleiding. Op deze manier ontdek je welke tinten bij je passen, hoe en waar je deze aanbrengt, hoeveel je nodig hebt, wat je kan doen wanneer het toch nét iets meer mag zijn,… .  Een coaching geeft je de gelegenheid om een antwoord te krijgen op al je vragen.

Je kan ook kiezen voor de workshopvorm waarbij de nadruk ligt op een gezellig moment met vriendinnen/familie/collega’s boordevol tips en tricks.

Twijfel je welke workshop het beste bij je past: Daily Glow, Supernaturel of Evening Glam? Ik heb ze hier voor je op een rijtje gezet.


PRIJSLIJST

MAKE-UP COACHING – €65

BUBBELWORKSHOP – €49

MAKE-UP SESSIE – €39