MAKE-UP

Bij het aanbrengen van make- up zijn zowel de juiste technieken en kleuren, afgestemd op jouw kleurtype én persoonlijke voorkeuren, als de keuze van producten enorm belangrijk.

Bij een make- up coaching ontvang je gedurende 2u persoonlijk advies zodat jij zélf je mooiste kanten kan accentueren. We bespreken allereerst jouw huidige aanpak en je wensen. Daarna overlopen we stap voor stap de technieken die het beste bij je passen en oefenen we deze in. Ik doe je niet enkel voor hoe je je kan opmaken maar je gaat echt zelf aan de slag onder begeleiding. Op deze manier ontdek je welke tinten bij je passen, hoe en waar je deze aanbrengt, hoeveel je nodig hebt, wat je kan doen wanneer het toch nét iets meer mag zijn,… Na de coaching heb je niet alleen de juiste know how, na afloop ontvang je ook een startkit (o.a. mixing palette en dual fibre brush) zodat je thuis over de juiste tools beschikt. Een coachingsmoment geeft je de gelegenheid om een antwoord te krijgen op al je vragen en om ervaring op te doen zodat je twijfels verdwijnen en je zelfzeker kan zijn over je look!

Wil je opgemaakt worden voor een speciale gelegenheid? Bij een make-up sessie houden we rekening met jouw voorkeuren, passen we de juiste technieken toe en kiezen we voor kleuren die ervoor zorgen dat jij gaat stralen. We houden niet van een look die overdone is maar wel eentje die on point is: een mooie, gezonde look die helemaal bij jou past als persoon.

Je kan ook kiezen voor de workshopvorm waarbij de nadruk ligt op een gezellig moment met vriendinnen/familie/collega’s boordevol tips en tricks. Op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod workshops? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Maak hier je afspraak

PRIJSLIJST

MAKE-UP COACHING – €129 inclusief startkit t.w.v. €54

MAKE-UP SESSIE – €45