ABOUT ME

Ik vertel je graag wat meer over mezelf. Mijn naam is Kirsten, geboren in 1984 en woonachtig te Heusden-Zolder samen met mijn man Karel, mijn drie pluskindjes en onze adoptiehond Billie.

Voordat ik je chronologisch ga meenemen, snel enkele kernwoorden: pescetariër, occasioneel sportief, positieve omdenker, interieur lover, plant addict, gevoelig aan sfeer (en nog veel meer #hsp) en een grote voorliefde voor alles wat mooi én authentiek is.

Ik neem je even mee! Na mijn opleiding orthopedagie ben ik vrij snel gestart met het combineren van 2 jobs. Ik ondersteun dove/slechthorende leerlingen en leerlingen met een spraaktaalstoornis in het gewoon onderwijs. Laten we zeggen dat dit altijd mijn roeping is geweest, het werken in een één-één contact en samen op zoek gaan naar mogelijkheden ipv denken in beperkingen. Hierlangs heb ik altijd een creatieve uitlaatklep nodig gehad, waardoor ik mijn zaak ben gestart in 2009. Mijn zus is altijd een grote inspiratiebron geweest, zij heeft het pad voor mij geëffend, iets waarvoor ik haar altijd dankbaar blijf.

The Storybox kent gedurende al deze jaren een mooie evolutie. In november 2019 heb ik dan ook mijn studio mogen openen en de Corona periodes hebben ervoor gezorgd dat ik AAN mijn zaak heb kunnen werken ipv in mijn zaak.

Mijn grote ‘waarom’ is dan ook gebaseerd op authentieke schoonheid en jezelf kunnen ontplooien. Want van hieruit ontstaan de mooiste dingen, die niet altijd te zien zijn met het blote oog.

Liefs,

KIRSTEN