EMILY & DETLEF

Ik werd heel hartelijk maar ook een beetje voorzichtig ontvangen bij Emily in haar ouderlijk huis voor het proefmoment. Want, altijd wel een beetje spannend wanneer je iemand hebt geboekt voor je hairstyling & make- up voor zo een belangrijke dag..!

Emily vertelde me dat ze het gevoel had dat ze me al een beetje ‘kende’ via Instagram en dat vind ik enorm waardevol. Op deze manier kun je voor iemand kiezen die mooi bij jouw stijl aansluit alsook iemand die je als persoon aanspreekt. Ik vind het erg belangrijk om een klik te hebben met mijn klanten, op deze manier kan ik hun nog meer doen stralen!

Met een koffietje van de mama erbij hebben we Emily’s look rustig besproken en hebben we dit uitgeprobeerd. Daarna was mama Daniëlle aan de beurt. We hebben allemaal onze eigen gewoontes en het is mijn taak om deze te bewaren én tot een hoger niveau te tillen.

Achteraf vertelde de mama me dat ze onder de indruk was van mijn werkwijze en ik, ik was héél blij met het vertrouwen dat ik kreeg en dat ik hun nòg meer kon doen stralen!

Haarjuweel en trouwringen van Sluw Juweel.
Bruidsjurk van White and Ivory Bridal.
Maatpak van Café Costume.
Beelden van Lynn Van Baelen.