Het is nogal een ding geworden, duurzaam leven, en maar goed ook! We stellen ons allemaal meer de vraag of iets een impact heeft op ons milieu of op onszelf/anderen. Dus, hoe gaan wij als kleine onderneming hiermee om..?

Bij The Storybox bekijken we duurzaamheid breder dan enkel duurzame producten aan te bieden in onze webshop. We vinden het ook belangrijk dat jij als klant de voordelen ervaart van een duurzame en bewuste aanpak.

Door klanten inzicht te geven in welke items bij hun staan, werken we op een duurzame manier en dit op lange termijn. Je hoeft niet een kleerkast vol te hebben of allerlei producten in je badkamer te hebben staan waarvan je niet tevreden bent en maar 20% van gebruikt/draagt. Want als je weet wat bij jou past, hoef je veel minder te kopen en hoef je ook niets meer weg te gooien. Een coachingsmoment is daarom een goede investering die op lange termijn veel voordelen heeft: minder miskopen, minder weggooien, beter voor je portemonnee én hello goed gevoel..! Als je dit combineert met duurzame merken: win -win 👌🏼

Onze webshop bestaat uit onze favorieten met items die zorgvuldig zijn uitgekozen voor hun kwaliteit en feel good effect. Alle producten zijn cruelty-free, dit in combinatie met een hoge, zuivere kwaliteit én gebruiksvriendelijkheid. We steunen ook lokale makers en kunnen hierdoor unieke stuks aanbieden.

Op deze manier dragen wij ons steentje bij!