MAKE-UP DIY

Kun je niet kiezen welke make- up workshop het beste bij je past? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet!

DIY supernatural

Bij deze workshop gaan we voor een ‘no make- up’ make-up look. Dit wil zeggen dat we heel plaatselijk te werk gaan waar nodig mét multifunctionele producten. Op deze manier kun je je snel opmaken met een superfresh resultaat! Deze make- up look bestaat uit 7 stappen.

DIY daily glow

Hou je ook niet van een té opgemaakte look maar zoek je hierin de gulden middenweg? Dan is deze DIY iets voor jou. Het resultaat is natuurlijk en glowy, mét snelle technieken om dagdagelijks te gebruiken. We passen de producten aan aan jouw huid (want een droge huid gecombineerd met poeders is écht niet fris!) en je ontvangt véél persoonlijke tips! Deze look bestaat uit 10 stappen.

DIY van daily glow to evening glam

Geen lagen, maar een mooie, opgebouwde look. Van een daily glow naar een evening glam waarbij het nét iets meer mag zijn! De naturelle look blijft en als extra leer je bij deze workshop accenten te leggen zoals een soft smokey look. S`morgens de deur uit met een daily glow, s’avonds werk je bij tot een glam- look!

 

Bij iedere workshop is er ruimte voor persoonlijk advies. We werken enkel met de hoogwaardige mineralen van Glo. Je ontvangt ook een stappenplan zodat je thuis hiermee verder aan de slag kan!

En ohja, een supergezellig workshop met lekkers van bij Nien krijg je er zo bij 🙂