Ontdek hier wat onze klanten vertellen over The Storybox.

MAKE-UP COACHING

Door de coronamaatregelen diende de coaching op de nodige afstand door te gaan, maar dankzij Kirsten’s warme persoonlijkheid merk je daar niets van. Alles verliep volledig coronaproof en alle productjes worden op een apart palletje aangebracht. Kirsten luistert heel goed naar wie je bent en wat bij jou past en denkt mee na hoe de make-up routine aangepast kan worden aan jouw dagelijkse gewoontes. Je krijgt niet alleen een heel begrijpbare uitleg over de producten en technieken, Kirsten spoort je aan om zoveel mogelijk zelf te doen waardoor je buitenstapt met het vertrouwen dat je het ook zelf kan. Bovendien is de studio nog mooier dan op foto. 🥰 Kortom, een échte aanrader!

A.S.

WORKSHOP WARDROBE COACHING

Merci Kirsten voor al je tips tijdens je workshop Wardrobe Coaching!
Nu kan ik mijn kleerkast verder ontspullen en er een wardrobe capsule van maken met enkel kledingstukken die 100% passen bij mij en mijn figuur.
Fijn dat we als deelnemers hierbij zo uitgebreid persoonlijk advies van jou kregen.
Ik kom zeker nog eens terug voor een workshop!
A.D.

STYLE & COLOUR COACHING

Met veel nieuwsgierigheid had ik me ingeschreven zowel voor de colour als de style coaching. Ik werd er hartelijk onthaald en voelde me meteen op mijn gemak. Dankzij de professionele aanpak van het kleuradvies weet ik nu niet alleen wat mijn ideaal kleurenpalet is, maar kan ik het zelf ook toepassen en ondervinden wanneer ik ga shoppen. De stylingcoaching heeft me heel veel bijgeleerd over welke snits juist wel en niet te dragen bij mijn model. Ik wil je heel erg bedanken Kirsten voor de zeer zinvolle en toffe coaching, ik kan het iedereen aanraden!
M.D.

MAKE-UP COACHING

Ik volgde onlangs een make-up coaching bij The Storybox en ik moet zeggen: Kirsten, je bent een held! Als volslagen leek in make-up liet ze me toch heel snel op mijn gemak voelen. Ze laat je veel verschillende producten voelen en proberen zonder dat je het overzicht verliest. Achteraf krijg je een document mee met jouw gekozen producten en kleuren én met een uitgebreid stappenplan zodat je tijdens de coaching zelf niets hoeft te noteren. Ik kan het dus zeker aanbevelen aan alle vrouwen die de make-up boot gemist hebben 😉 Daarnaast is Kirsten gewoon een heel lief en zorgend persoon die mensen beter in hun vel wil laten voelen met haar workshops. Je bent een topper 🤎

A.C.

WORKSHOP HAIRSTYLING

Zalig zelf aan de slag gaan voor die naturelle “schwung” in je kapsel bij The Storybox 😍.

De DIY 4 ready to-go hairdo’s was absoluut de max!

Kirsten begeleidde ons op haar authentieke naturelle manier bij elke stap en leerde ons vooral ook erop vertrouwen dat elkeen er iets moois van kon maken. Gezelligheid troef met heerlijke koffie en gebak op die leuke zaterdagmorgen 🥰. Intussen ook al vaak gedaan en ja, het gaat steeds vlotter 😉 en blijft oh zo leuk om te doen 🤩.
Ik kijk alvast uit naar het vervolg Kirsten!
T.V.

Lees verder onze reviews op Facebook & Google.

ONLINE PERSONAL SHOPPING

Ik ben absoluut fan van het volledige concept van The Storybox! Helaas zat een bezoekje er niet in, aangezien ik al een tijdje in het buitenland woon. Ik besloot daarom gebruik te maken van het online aanbod. Dankzij de formule ‘online personal shopping’ kreeg ik een beter zicht op wat er ontbreekt in mijn kleerkast, gaf Kirsten me raad over welke items bij mijn figuur passen en hielp me met bepaalde stuks uit mijn comfortzone te treden (zonder hierin te ver te gaan). Kirsten hield rekening met m’n voorliefde voor duurzame, Scandinavische merken en stelde kledij voor die verkrijgbaar is in m’n plaatselijke webshop. Het zijn stuk voor stuk items die je makkelijk kan combineren en die je -naargelang de combinatie- in verschillende omstandigheden kan dragen.
Je voelt -zelfs zonder persoonlijk contact- de passie waarmee Kirsten The Storybox leidt.
Een welgemeende dank je wel!
S.D.

PERSONAL SHOPPING

Kirsten was afgelopen zaterdag mijn personal shopper. Op voorhand hadden we een paar mails naar elkaar gestuurd waarin we onder andere mijn stijl, vaak gekochte merken en shoppinglist hebben besproken. De dag zelf zijn we naar de winkels gegaan waar ik vaak shop. Ik heb veel kledingstukken gepast en bij ieder item kreeg ik een gedetailleerde beschrijving waarom het kledingstuk al dan niet bij me stond. Naderhand heb ik nog een mail gekregen met een overzicht van alle tips die ze me die dag had gegeven. Het was dan ook een geweldige ervaring om met zo een lieve en spontane dame te gaan shoppen. Ik kan het iedereen aanraden om te doen.

S.S.

WORKSHOP WARDROBE COACHING

The Storybox… wat een mooi concept! En wat een prachtige vrouw achter dit concept!
Lieve Kirsten, ik wil je ook graag via deze weg laten weten dat ik jouw workshop ‘wardrobe coaching’ GEWELDIG vond. Ik heb er echt van genoten! Van de workshop zelf, van de lekkere thee en brownie, van de gezellige locatie, maar ook van jou als persoon! Ik voelde mij direct heel erg welkom bij jou. Je voelt ook echt dat dit jouw passie is. Heel het plaatje klopt gewoon. De workshop liep ook een ‘beetje’ (meer dan een uur) uit en dat was geen enkel probleem voor jou. Je nam echt de tijd om ons zo goed mogelijk te begeleiden. Het was super gezellig en ik ging met een super goed gevoel en een hoop persoonlijke tips naar huis. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om nog een heleboel andere inspirerende workshops bij jou te volgen. En ja… regelmatig ga ik naar jouw site om te zien of er al nieuwe data van workshops zijn bijgekomen 🙈
Nog heel veel succes en tot snel 😘
E.J.

MAKE- UP COACHING

Vandaag volgde ik bij Kirsten van The Storybox de make-up coaching. Ze slaagt er dus in om alles in een veilige omgeving te laten verlopen (je komt niet rechtstreeks in contact met de make-up, alles wordt op een paletje gedaan en grondig ontsmet). Kirsten neemt haar tijd om alles in detail te overlopen waarbij je ook ruimte hebt om al je vragen te stellen. Ik nam ook mijn eigen make-up mee en kreeg een heleboel tips om die correct te gebruiken! Alles verliep zo stap voor stap dat je er echt iets uit leert, ik ga met heel wat inspiratie, tips and tricks naar huis. Alles is persoonlijk, op jou gericht en gepersonaliseerd. Ze smeert je niks aan, maar wat ze op je smeert (of beter: wat je zelf op je gezicht smeert) is alleen maar minerale, natuurlijke make-up die zelfs ik met allerlei problematische allergieën verdraag. Ab-so-lute aanrader! (En btw, haar studio is geweldig 🙌🏻) Niks dan liefde voor Kirsten en haar eigenzinnige Storybox.
V.V.