WARDROBE

Tijdens onze coachingsessies gaan we samen op zoek aan de hand van professionele analyses en in combinatie met een persoonlijke aanpak. Door naar je verhaal te luisteren, je huidige stijl te analyseren en de struikelblokken te bespreken, kan ik de vertaling maken naar een styling die past bij jou als persoon. Dit rekening houdend met je resultaten van de analyses, je persoonlijke voorkeuren en mijn kennis inzake styling, kunnen we gericht stijladvies geven zodat jij je eigen stijl ontdekt, een duidelijk zicht hebt over je wardrobe en je zelfverzekerd door het leven kan gaan.

Wil je je look verbeteren zonder een hele nieuwe wardrobe te moeten aanschaffen? Bij The Storybox gaan we voor ‘more with less’ wat resulteert in een capsule wardrobe: minder maar wel kwaliteitsvolle items in specifieke kleurtinten en pasvormen die jou op het lijf geschreven staan en die je onderling kan combineren. We leren je om goede keuzes te maken, zodat je miskopen in de toekomst kan vermijden.

Meerdere coachings mét korting inboeken? Kies voor de duurzame trajecten.

Een stoomcursus met alle basisbeginselen per twee zodat jullie meteen aan de slag kunnen met je capsule? Boek hier je DUO COACHING.

Boek hier

Let's simplifywhat's complex


ONTDEK DE VERSCHILLENDE COACHINGSESSIES

STYLE COACHING


Merk je dat bepaalde items je niet altijd even goed staan? Voel je je niet altijd even goed in je kledij? Dan zal deze coaching jou helpen hierop antwoorden te vinden.

Tijdens deze style coaching krijg je inzicht in je lichaamstype en leer je concrete do’s & dont’s. Je leert welke je lichaamsverhoudingen zijn, hoe je deze kan accentueren en/of camoufleren, welke stoffen en prints bij je staan en hoe je je accessoires hieraan kan aanpassen. Je krijgt gericht advies waardoor je je eigen stijl ontdekt, je terug goed voelt in je outfits en de kans op miskopen in de toekomst minimaliseert. Na afloop ontvang je een persoonlijke styleguide die je een houvast zal bieden bij het samenstellen van je wardrobe.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?


Breng drie miskopen, drie favoriete kledingstukken en aansluitende kledij (voor de opmeting) mee naar je afspraak.

€179

COLOUR COACHING


Grijp je steeds naar dezelfde kleurtinten omdat het veilig voelt? Zou je graag willen ontdekken welke kleuren jou het beste staan zodat je deze kan afstemmen binnen je capsule? Ontdek in deze coaching welke kleuren jou écht doen stralen.

Tijdens een color coaching ontdek je of je staat met warme of koele tinten en ontdekken we je basic- én topkleuren. Want met de juiste kleuren straal je altijd..! Op deze manier kun je je capsule samenstellen zodat je onderling makkelijk en uitgebreid kan combineren. Je hebt na deze coaching de kennis om de juiste kleuren uit te kiezen die bij jou als persoon het beste staan. Na afloop ontvang je een personal guideline die je hierbij een houvast zal bieden.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?


Breng drie van je miskopen en drie favoriete kledingstukken mee naar je afspraak. Kom ook zonder make-up naar je afspraak, zo kunnen we een correcte analyse uitvoeren.

€179

WARDROBE COACHING @HOME


Heb je altijd al een capsule wardrobe gewenst met énkel items waar jij blij van wordt..? Bij deze coaching kom ik aan huis en gaan we aan de slag met jouw huidige wardrobe.

Heb je reeds de colour & style coaching of de workshop gevolgd of wil je graag je wardrobe samen opruimen met de nodige tips & tricks? Dan is de wardrobe coaching @home iets voor jou!

Bij deze coaching kom ik aan huis en gaan we aan de slag met jouw huidige wardrobe. Deze coaching is ‘hands-on’ en gaan we daadwerkelijk aan de slag met je seizoensgebonden wardrobe. Hierbij kom ik gedurende 2.5u bij jouw thuis en steken we samen de handen uit de mouwen. Met jouw persoonlijke tips als leidraad en jouw favoriete outfits, gaan we je wardobe aanpakken. We stellen looks samen geschikt voor jouw lichaamsbouw, kleurtype & persoonlijkheid. We stellen je persoonlijke wardrobe samen aan de hand van capsule technieken waardoor we ook je kleerkast gaan opruimen. We ontdekken welke key-items ontbreken voor je favoriete looks en stellen een wishlist op. Op deze manier creëren we een capsule wardrobe, waarbij we kiezen voor minder items die on point zijn en welke je onderling gemakkelijk kan combineren om verschillende looks te bekomen.

Het resultaat is een opgeruimde wardrobe op maat, met enkel items waar je blij van wordt! Dankzij de tips kun je later, bv. bij ieder nieuw seizoen, hiermee opnieuw mee aan de slag. Je ontvangt ook een guideline die je houvast zal bieden.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?


Maak een bord op Pinterest of een inspiratiebord met je favoriete stijl/looks, eventueel gebaseerd op je voorgaande resultaten. Voorzie ook een leeg kledingrek voor een goed overzicht op de combinaties van je capsule.

€199 (2.5u)

Bijkomende uren: €50/u

Inclusief vervoersonkosten binnen Limburg.

PERSONAL SHOPPING


Heb je hulp nodig bij het uitzoeken voor die ene eyecatcher die al zo lang op je shoppinglist staat? Wil je deze uitbreiden met een aantal key-items die je bij zowat alles uit je dressing kan combineren?

Als je graag geholpen wil worden met het omzetten van de tips in de praktijk, kom ik met je mee voor een personal shopping. Afhankelijk van wat je zoekt, gaan we samen op zoek naar deze items. Ik help je met veel plezier bij het uitzoeken van de juiste kleur, snit en stijl, en ik geef je ook tips & tricks die je voortaan helpen met shoppen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?


Om doelgericht te werk kunnen gaan, is het handig dat je een wishlist meebrengt (eventueel gebaseerd op je voorgaande resultaten).

€145 (2u)

Bijkomende uren: €50/u

Inclusief vervoersonkosten binnen Limburg.

OPVOLGSESSIE


Heb je reeds een coaching gevolgd en heb je nood aan opvolging, opfrissing of bevestiging van je capsule wardrobe?

In deze vervolgcoaching van een uur kun jij al je specifieke vragen afvuren. Zo kun je je stijl verder ontwikkelen, twijfelgevallen meebrengen, trends bespreken,… Of zoek je misschien antwoorden na veranderingen in je leven die een impact hebben gehad op jouw gevoel/uiterlijk? In deze vervolgcoaching gaan we nog een stapje verder.  We analyseren je huidige stijl, bespreken de struikelblokken en geven antwoorden en een beter zicht op je styling- issues. Op deze manier krijg je oplossingen voor hetgeen waar je tegenaan loopt en krijg je je capsule helemaal op punt.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?


Breng de items mee waar je vraagtekens bij hebt naar je afspraak. Maak indien nodig ook een bord aan op Pinterest met looks die je inspireren.

€110

NIEUW: WARDROBE HACKS


Wil je graag in 1 sessie kort en krachtig de nodige basisinzichten krijgen zodat je meteen kan starten aan je capsule? Dat kan in deze sessie, ook te boeken per duo!

Dankzij deze 3 in 1 coaching ontvang je alle basisinzichten op vlak van je lichaamsverhoudingen en ontdek je met of je staat met warme of koele tinten. Dé basis om je te behoeden voor miskopen en om je goed te voelen in je outfits.

Je komt do’s & dont’s te weten waarmee je kan camoufleren of juist versterken. Zo geraakt jouw wardrobe meer en meer op jou afgestemd, vermijd je miskopen, sta je niet meer in zak en as voor je kleerkast en ga je de deur uit met een goed gevoel. We maken ook een aanzet naar een capsule wardrobe: een wardrobe met enkel items die je op het lijf geschreven staan.

Je gaat naar huis met een persoonlijk werkboekje boordevol tips en inzichten waardoor jij thuis verder aan de slag kan gaan met je wardrobe en miskopen kan vermijden.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?


Gelieve zonder make-up naar je afspraak te komen.

Maak op voorhand een inspiratiebord op Pinterest aan met je favoriete looks.

Individueel: €249

Per duo: €349