Aanbieding!

I WANT BODY SHAMPOO & CONDITIONER + FREE VOLUME FOAM

37.00

LIMITED DEAL

Een toffe hairstyling begint met de basis. Gebruik deze VOLUME TRIO BOX om de haarwortel te verstevigen en zo meer volume te creëren, nu met GRATIS full size I Want Body Foam! Geschikt voor fijn haar of andere haartypes die graag extra volume willen.

I Want Body Volume Shampoo creëert body en volume aan de wortel dankzij de aanwezigheid van volumepoeder. De shampoo versterkt het haar en zorgt voor een dikkere, vollere look. Verzorg je haren zonder te verzwaren met I Want Body Volume Conditioner voor extra body, volume en glans. De eiwitten in deze conditioner zorgen voor zichtbaar dikker haar en bescherming. Stylingsproducten zijn key voor je Pinterest kapsels! I Want Body Volume Foam is de perfecte basis voor fijn haar of voor extra volume. De foam maakt het haar voller en geeft textuur, zonder het te verzwaren wat zorgt voor een goede houdbaarheid van je nonchalante hairdo.

Inhoud: I Want Body Volume Shampoo 300g, I Want Body Volume Conditioner 300g, I Want Body Volume Foam 200g (=3x full size)

Zolang de voorraad strekt.

Uitverkocht

Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer dit terug in stock is?


Categorieën ,

Privacy Preference Center